Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate: Protejăm confidențialitatea datelor tale și respectăm drepturile tale. Îți explicăm în detaliu modul în care colectăm, utilizăm, partajăm și stocăm datele tale pe platforma noastră. Citește cu atenție politica noastră pentru a înțelege cum protejăm informațiile tale personale.

Confidențialitatea datelor tale este importantă pentru noi

Ne angajăm să protejăm și să asigurăm securitatea datelor personale pe care le furnizezi în timpul utilizării site-ului nostru sau a aplicației noastre mobile. Politica noastră de confidențialitate stabilește modul în care colectăm, utilizăm, partajăm și stocăm datele tale, precum și opțiunile pe care le ai în legătură cu informațiile tale.

Pe parcursul utilizării site-ului nostru sau a aplicației mobile, există situații în care ne poți furniza diverse informații personale, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon și feedback-ul tău. În plus, colectăm informații despre activitatea ta pe platformă, cum ar fi paginile vizitate, serviciile utilizate, compararea împrumuturilor și alte acțiuni întreprinse. Aceste informații ne ajută să îți oferim detalii relevante despre produsele și serviciile financiare, să îți oferim suport clienți și să îți îndeplinim solicitările.

Pentru a îmbunătăți experiența ta pe platformă, utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a colecta informații tehnice relevante despre dispozitivul tău și conexiunea la internet. Aceste informații tehnice includ adresa IP, tipul browserului, sistemul de operare și alte detalii tehnice. Cookie-urile ne ajută să personalizăm conținutul și să îți oferim o experiență mai relevantă pe platformă.

Informațiile tale personale sunt utilizate în principal pentru a îți oferi informații relevante despre produsele și serviciile financiare disponibile, pentru a personaliza experiența ta și pentru a îmbunătăți funcționalitatea și interfața platformei noastre. Prin analizarea interacțiunii tale cu platforma, ne străduim să îți oferim oferte adaptate nevoilor tale și să îți comunicăm informații despre produse noi, oferte speciale, promoții și alte comunicări care ar putea fi de interes pentru tine. Totuși, poți să ne contactezi oricând dacă nu mai dorești să primești astfel de comunicări.

Asigurăm o securitate avansată pentru datele tale personale și implementăm măsuri tehnice, administrative și fizice pentru a proteja informațiile tale împotriva accesului neautorizat, utilizării, modificării sau divulgării. Cu toate acestea, trebuie să recunoaștem că niciun sistem de transmitere sau stocare a datelor pe internet nu poate fi complet securizat. Ne angajăm să monitorizăm și să actualizăm sistemele noastre pentru a reduce riscul de acces neautorizat sau utilizare a datelor tale.

Îți recunoaștem drepturile legale în ceea ce privește datele tale personale. Ai dreptul de a solicita accesul la datele tale, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării acestora. Ai, de asemenea, dreptul de a-ți retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor sau de a te opune anumitor tipuri de prelucrare. Dacă ai întrebări sau solicitări legate de datele tale personale, te rugăm să ne contactezi.

Politica noastră de confidențialitate poate fi actualizată în orice moment pentru a reflecta schimbări în serviciile noastre, introducerea de noi funcționalități sau modificări legislative. Te încurajăm să verifici periodic politica noastră de confidențialitate pentru a fi la curent cu orice modificări.